Мри където искаш. Като ти е толкоз усилието, че не можеш да вържеш две думи... дето даже не са и от учебник...
Тцтцтцт браво вееееееееее то тук заприлича на IrC, Verda точно от теб не съм го очаквал. От един град сте познавате се ................. както и да е карай.
И това го казва човек, бил със 40-50 жени още в 10-ти клас?
Аве ей,ти четеш ли ко пише ве? "...възможно ли е да прекарате цял живот/или остатъка от живота си/само с един единствен партньор"
ИЛИ ОСТАТЪКА ОТ ЖИВОТА СИ!!!! ТСссс,че ме изнервяте тука ама. И кой е казвал в 10-ти клас а? Това май ти си си го измислил ми се струва.И като гледам още малко и 60-70-80...100 ще ги направите.И кво като съм спал с толкова жени? Това значи ли,че остатъка от живота си не мога да го прекарам само с една?
Покрай мен няма.Ако имаше нямаше да му мисля.Аз може да не съм имал много,много сериозни връзки (по месец-два най-много ) ,но когато съм бил с някоя не съм поглеждал друга.Просто съм такъв и такъв ще си остана.
Тук е от: 06 Юни 2008 1:30 Мнения: 2326 Местоположение: The Challenger Deep
MiNiMaL написа:
Покрай мен няма.Ако имаше нямаше да му мисля.Аз може да не съм имал много,много сериозни връзки (по месец-два най-много ) ,но когато съм бил с някоя не съм поглеждал друга.Просто съм такъв и такъв ще си остана.
Пожелавам ти да си останеш такъв, дори след две-три-четири петилетки брак. Не казвай "Хоп!", преди да скочиш! Защото на думи всеки го може, обаче на практика и пържолата втръсва и човек поглежда към боба. Все някога, едни по-рано, други по-късно.
Йосиф Сталин написа:
Възможна е.
За колко време?
_________________ Някои мислят с гъза си и после се учудват, че не харесват продукта на мисълта им.
Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4144 Местоположение: Шумен
За коя моногамия се пита тука? Има три вида моногамия: социална, сексуална и генетична, коя от трите ви интересува? При социалната мъжът и жената живеят заедно, правят секс един с друг и си сътрудничат в придобиването на жизненоважни ресурси като храна, дрехи и пари. При сексуалната мъжът и жената нямат други сексуални партньори извън връзката. При генетичната мъжът и жената само имат деца заедно.
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2302 Местоположение: Wolfsschanze
Съвременната моногамия
Последните изследвания и открития в областта карат биолозите да говорят за три вида моногамия: социална, сексуална и генетична. При социалната мъжът и жената живеят заедно, правят секс един с друг и си сътрудничат в придобиването на жизненоважни ресурси като храна, дрехи и пари. При сексуалната мъжът и жената нямат други сексуални партньори извън връзката. При генетичната мъжът и жената само имат деца заедно.
Извън темата/подсказка:
Ехх,Алекоо,ако не беше Гугъла, от всичките ти 2650 мнения щеше да е останала само последната цифра!
Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4144 Местоположение: Шумен
Извън темата/подсказка:
А стига бе, тия що са ме копирали? А и ... никой не се е родил научен, всеки чете от някъде. По-важното е, че се чете и се трупат знания, а не се бръщолевят абсолютно безсмислени и празни приказки в чата на кило водка пред компа.
Аз съм моно-гамен.Не можах да събера два гамена в гръдния си кош, ама и единият ми създава проблеми често..
Абе тази тема няма да създаде реална представа за положението, просто защото женените отдавна форумци, са принудени да си затраят и (както виждам), да полицемерстват. Остава им утехата, че могат да се подхилкват на ентусиазма на младоците непреживели ужасите на брак по-дълъг от три години.
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Тук е от: 21 Май 2008 11:41 Мнения: 491 Местоположение: Arizona
Напълно е възможно, особено ако погледнем назад във времето — поколенията на нашите родители, баби, дядовци, пра-, пра- и т. н. През патриархалните години е било голямо чудо да се изневерява. Това не важи за дворцовите порядки по времето на Фердинанд, и съвсем не важи за г-жа Султана Рачо-Петрова Тя е от чудесата.
_________________ "What did you do to the cat? It looks half dead." Schroedinger's wife
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13160 Местоположение: винаги на №14
Y.T. написа:
Напълно е възможно, особено ако погледнем назад във времето — поколенията на нашите родители, баби, дядовци, пра-, пра- и т. н. През патриархалните години е било голямо чудо да се изневерява. Това не важи за дворцовите порядки по времето на Фердинанд, и съвсем не важи за г-жа Султана Рачо-Петрова Тя е от чудесата.
Съгласна съм за пра-пра бабите ни и дадовците ни.Въпреки че и други неща съм чувала.Баба ми беше голяма бъброрана и понякога такива пикантерии е разказвала ,че са ставали на село!!!Някои неща могат да влязат в наръчници по изневери,ако има такива. А колкото за Султана Рачо- Петрова не зная дали това че е "чудесо" го казваш с ирония или го мислиш.Имаше период,когато много и се възхищавах и четях всичко ,което намеря за нея.Всичките си ,някои ще ги нарекат "к.....и" номера,ги прави с толкова финес и ум,че няма как да не и се възхити човек.И е шуменска снаха!!!