Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13160 Местоположение: винаги на №14
Мисля, че ако в даден момент любовта,уважението,търпимостта си отидат и имаме алтернатива да се отдадем на моментна слабост - ще се отдадем и още как. С това не откривам топлата вода. Според мен това е логичната развръзка . А ако съм влюбена и обичам някого не мисля, че в сърцето ми има място за още някой и поне до сега фактите говорят , че и за очите ми другите в такава ситуация не съществуват. Но става дума за мен, а не всички останали хора .
Тук е от: 10 Фев 2007 9:29 Мнения: 767
Като винаги мъдрият Метъл е прав за мен. За първи път да се съглася и с Минимал, каквото и да е приказвал до сега. Може да има моногамия и тази моногамия на мен в мемента ми харесва. За разлиа от миналото ми в момента имам човек до себе си, когото не бих наранил по никакъв начин и това ме кара да бъда щастлив. Не се чувствам ограничен по този начин, а обратното. Както някой спомена според случая и настоящето, бъдещето може и друго да покаже.
_________________ "Я простой болгарский бомж, а не шпана!!!!!!" "Мы летим, а вы ползете, чудаки вы, чудаки!"
Адми, ти си в цикъл "Ново начало".Само че е факт, че това не е първото начало... Уффф.., че съм груб.. Може пък едно ново начало да се окаже вечно.Не знам.Хората са различниАз съм само един от най-дълго живялите тук и най-дълго наблюдавали ококорено себе си и другите и знам чее.., (изречението завършва с думите от подписа ми)
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!