Тук е от: 10 Яну 2009 15:19 Мнения: 237 Местоположение: В десетият град-за който не знае
okokorko написа:
Адми, ти си в цикъл "Ново начало".Само че е факт, че това не е първото начало... Уффф.., че съм груб.. Може пък едно ново начало да се окаже вечно.Не знам.Хората са различниАз съм само един от най-дълго живялите тук и най-дълго наблюдавали ококорено себе си и другите и знам чее.., (изречението завършва с думите от подписа ми)
Тук е от: 19 Окт 2008 11:32 Мнения: 480
Моногамията е възможна, когато я желая! Била съм на 100 процента моногамна..когато обичам човека до себе си!ама истински!Кагато се разколебавам - сменям Визията!Изневерявам!---Сменям жребеца! Съдете ме!!!сентии!съгласна съм с теб!Верижна моногамия!?!!Против съм да си полов моногам! Социален-може!
_________________ "Пуx? - Да, Прасчо. - Нищо, просто искам да съм сигурен, че те има, Пух!"
Тук е от: 27 Юни 2008 15:54 Мнения: 1675 Местоположение: Морей
Сиби написа:
сентии!съгласна съм с теб!Верижна моногамия!?!!Против съм да си полов моногам! Социален-може!
Сиби, ами то не зависи от това да си "ЗА" нещо или "ПРОТИВ" нещо! Живееш в конкретната ситуация, а пък какво ще се случи - не се знае. Абсолютната моногамия предполага използването на думи като "ВИНАГИ" и "НИКОГА". За мен поне тези думи са лишени от смисъл. Има ТУК и СЕГА. Останалото е само в нашите спомени или в нашето въображение, но нямаме контрол над него.
Моногамията не само е възможна, но и факт до момента в който не я прекъснеш с ново "зовоевание". Може би тук въпросът опира до трайността й.Та нали повечето са започнали моногамно - с първата си връзка. От там нататък май се казва серийна моногамност или верижна, както са писали преди мен. Дали е възможна?.... Да. Но е въпрос на желание.
_________________ Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава!
Тук е от: 06 Юни 2008 1:30 Мнения: 2265 Местоположение: The Challenger Deep
Kalinkas написа:
Дали е възможна?.... Да. Но е въпрос на желание.
На споделено желание и съответното поведение и отношение на партньора. В противен случай се появяват различните причини, поради които (с чиста съвест) се изкушаваш един или повече пъти.
_________________ Някои мислят с гъза си и после се учудват, че не харесват продукта на мисълта им.
Т.е. да резюмираме: Моногамията е напълно възможна, нещо изключително добро и похвално нещо, но като всеки друг продукт (дори и социален) си има срок на годност.
МиниМалчо,недей с такава злоба,де!Пък и съм сигурна,че Бърборина не си е и помисляла да го вижда.
Няма злоба... поне за момента.Само,че не ми е ясно защо винаги ще се намери някой да се изкаже неподготвен.Как си прави някви предположения голям ли е малък ли е.И незнам кво иска да види и кво не,ама може и да го е виждала вече!Градът е малък все пак