Да, добри по душа. Виж казвам какво ми се случи лично на мен. Имам почти 1 г. ходене по зъболекари в Шумен и Бургас и както във всички други сфери в по-големия град мисленето и възможностите са други. Тук най-пострадалия ми зъб бяха категорични че ще се вади като незнаеха и другите дали ще се оправят, защото гранолома беше напреднал. Никакъв зъб не ми вадиха в Бургас и не съм толкова тесногръд, че да не погледна малко отвъд нашето е най-хубаво. Колкото и да не ти се иска нито на мен ми се иска, но Шумен е град който бавно и сигурно изостава от нивото дори в БГ. След 4-5г. ще се чудим в кое училище да запишем детето ни или да му обясним какво е това кино или кой доктор от пенсионираните да извикаме.
Може ли да ми напишеш координати на този зъболекар в Бургас, понеже аз съм същата картинка!
Вчера бях при него, направи ми мъдрец. Много добре работи човека Други като чуят за мъдрец и веднага искат да вадят...Е моят не беше пулпит, отървах се с кариес и си го пломбира.
Че аз да не ходя за сефте при него? Миналия път като се връщах пак при него ходих. Ама хайде от мен да мине, ще те черпя едно кило банани от Лидъл като го отворят.
Да, добри по душа. Виж казвам какво ми се случи лично на мен. Имам почти 1 г. ходене по зъболекари в Шумен и Бургас и както във всички други сфери в по-големия град мисленето и възможностите са други. Тук най-пострадалия ми зъб бяха категорични че ще се вади като незнаеха и другите дали ще се оправят, защото гранолома беше напреднал. Никакъв зъб не ми вадиха в Бургас и не съм толкова тесногръд, че да не погледна малко отвъд нашето е най-хубаво. Колкото и да не ти се иска нито на мен ми се иска, но Шумен е град който бавно и сигурно изостава от нивото дори в БГ. След 4-5г. ще се чудим в кое училище да запишем детето ни или да му обясним какво е това кино или кой доктор от пенсионираните да извикаме.
Може ли да ми напишеш координати на този зъболекар в Бургас, понеже аз съм същата картинка!
Сега го виждам това. Регни се и ще ти пратя на лс инфо и координати
Не ходете при Тодорка Василева на ул. Лайош Кошут. Не си върши качествено работата, апаратурата,която ползва е стара (на поне 15-20 години е), а иначе взема пари като останалите с нова техника
ха-ха доктор Богданов! Дето като има да слага протеза на пенсионери не взема проба без да са платили на 100% цялата сума.! Нямам думи! Други зъболекари вземат 50% авансово независимо дали за мост или протеза и правят отстъпки. Не ми го хвалете тоя...
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3085 Местоположение: Centrale
charli написа:
ха-ха доктор Богданов! Дето като има да слага протеза на пенсионери не взема проба без да са платили на 100% цялата сума.! Нямам думи! Други зъболекари вземат 50% авансово независимо дали за мост или протеза и правят отстъпки. Не ми го хвалете тоя...
Щом това му е минуса, значи е най-добрият. Отсява си клиентите и не прави трафик в кабинета!
_________________ Без бог, без господари. Долу всяка власт!
Тук е от: 09 Юли 2010 21:22 Мнения: 213 Местоположение: Шумен
Някой да е ходил през тази година, за да ме ориентира към зъболекар с нова техника, защото не ми се иска да дълбаят с разни стари инструменти, като че ли ме пробиват с бормашина?
Аз мога да ти кажа кои имат най-новата техника в града, но от опит ще ти кажа, че машината не е от чак такова значение, колкото периферията и самия зъболекар