Някой да е ходил през тази година, за да ме ориентира към зъболекар с нова техника, защото не ми се иска да дълбаят с разни стари инструменти, като че ли ме пробиват с бормашина?
Ти от коя планета падаш? Да не очакваш да са премахнали бормашините и вече да са измислили нов безболезнен начин за изборване на зъби? В Германия инструментите и машинките са абсолютно същите като в България. Така че няма бягство от болката на този етап.
Престани с тая Германия бе! Има други начини, че и в Шумен има лазер дори - това, че ти ходиш в социалните кабинети в немцията и не си видял друго не значи, че няма други начини! Да си каже човека какъв му е зора първо, пък после ще мислим - едва ли му има нещо, което пациенти преди 20 години са нямали
Някой да е ходил през тази година, за да ме ориентира към зъболекар с нова техника, защото не ми се иска да дълбаят с разни стари инструменти, като че ли ме пробиват с бормашина?
Ти от коя планета падаш? Да не очакваш да са премахнали бормашините и вече да са измислили нов безболезнен начин за изборване на зъби? В Германия инструментите и машинките са абсолютно същите като в България. Така че няма бягство от болката на този етап.
В интерес на истината, чопърчето има известно право по отношение на качеството на апаратурата. Аз, като видна червена бабичка, оценявам / и по цвят- в случая червения/ красотата и изяществото на стоматологичното оборудване, което предлага една варненска фирма. Чопъре,твойте 'ора си ги бива!Получих диска, видях за какво иде реч Определено, бих се чувствала далеч по-добре на подобен стол, за ралика от тия от соца и...болката няма да е чак толкова силна.
Ся... целия панаир го прави турбината, микромотора и наконечника - кой им доставя въздуха и тока е все тая, дали е 20 годишна БГ машина (която е правена по лиценз на сименс) или чисто нова машина сирона, която струва колкото три нови машини БГ производство, упойки, борчета, скалери и тн и тн са еднакви навсякъде или по-точно от което дентално депо работи стоматолога.
Не зная кой стоматолог да ви препоръчам,но знам кой да НЕ ви препоръчам.Не ходете при д-р В.Алексиева/кабинетът й е до хотел Мадара/Държи се изключително грубо,невъзпитано и безотговорно с пациентите си.
Здравейте, искам да ви попитам някой поставял ли си е брекети при д-р Соня Миланова? Ако може да ме ориентирате за цени, отношение, впечатленията ви от нея?
Д-р Валентина Искрова. Пипа много леко, внимателно. И прави мъдреци! Други зъболекари са казвали "аа тоя мъдрец има пулпит, не става за правене, ще го вадим" на Искрова мотото е, че всички зъби се правят и са ценни. Правила ми е цели 2 мъдреца, които са имали пулпит, при това горни, където достъпът е много труден и въпреки това не се плаши от това и ги направи, няколко години нямам проблеми с тях вече. Работи обаче по старите методи, с арсен, не с упойка, при умъртвяване и вадене на нерви. Кабинетът е модерен, зад хотел Шумен в стръмна уличка. Мъжът й работи също там, но него не бих го препоръчал... :)
От зъболекар от София знам, че мъдрец се вади и то задължително !!!!
Наистина ако на снимка се види, че мъдреца е проблемен той се вади - на мен криво растящ мъдрец промени захапката, но все пак успя да се намести и избегнахме ваденето, но ако всичко е наред със зъба, расте си, корени и тн още в зародиш са добре е редно да се запазят, но в масовия случай мъдреците са проблемни и създават по-често проблеми от другите зъби, а хората нямат пари да се занимават и за по-лесно и евтино ги вадят. От друга страна колкото по-дълго време се запазят зъбите толкова повече се запазват венците, на които след време се държи протезата....
Предстои ми вадене на ретиниран мъдрец кажете някой дали може да свърши тази работа в Шумен.Изключвам Др Великов категорично. Имате ли мнение за Тодоров или някой друг.Ако не пак ще трябва да се ходи до варна че тука в този град е ужас