Тук е от: 15 Яну 2007 14:01 Мнения: 2360 Местоположение: RINGWORLD
Питай този - 0889183487, опитен майстор с бригада и доста задграничен стаж. Препоръчително без твърде кратки срокове и пазарлъци за цени. Добре е да се проверят 2-3 оферти. Никакви цени по телефона - нещата се уточняват горе на покрива.
_________________ "...орките не разбират защо хората протестират."
Да възродя темата: предстои ми ремонт на покрив, къщата е строена 64-та година и поради изобилието от материали тогава с доста неща са правени компромиси.... та търся си човек, който да си свърши работата както трябва - много държа на коректното отношение!!! Който има идеи да ги споделя, а също и лични впечатления няма да са излишни
Чопъре, това ни мина през главите за една къща в провинцията преди две години, та имам що годе пресни спомени. Ти от жена акъл едва ли ще вземеш, но майсторите се видяха в чудо покрай мен.
Та! Ако можеш набави материали преди да почнеш ремонта, щото после ти излиза майка си и баща си. Всичко ли ще се сменя? Ако е основната конструкция, намери дъбови греди. Помня, че ползвахме и някаква боя, по-скоро лак или направо грунд /не помня как се казваше/ за грундиране. Задължително трябва да се помисли за топлоизолация на 'пода' и за черна 'асфалтова' хартия над дъските. Без значение с какво ще покриваш. Да не забравиш подмазването на комините и нещо като облицоването им с ламарина. Много важно- улуците! Много пари отиват, да знаеш, та дано намериш материали на добри цени и читави майстори!
Добре си я изровил тая тема, че ще ми е от полза. Ще ремонтираме целия покрив (недалеч от твоя ). Викахме миналото лято един бригадир, ама той направо се оля с цената и повече не го потърсихме. Та, ако намериш някой свестен в района - свиркай.
Да възродя темата: предстои ми ремонт на покрив, къщата е строена 64-та година и поради изобилието от материали тогава с доста неща са правени компромиси.... та търся си човек, който да си свърши работата както трябва - много държа на коректното отношение!!! Който има идеи да ги споделя, а също и лични впечатления няма да са излишни
В Шумен ли е къщата какво точно искате да правите по покрива?
В Шумен - кв. Дивдядово, а целта е да си ремонтирам покрива - преди 10-ина години го препокривахме и слагахме под керемидите черна хартия и летви, но не пипахме ламперия и улуци - сега са приключили тотално, покрива е провиснал на места... като цяло искам чисто нов покрив , но спрямо офертите и финансовия ресурс ще избирам подходящия компромисен вариант
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6426 Местоположение: Шумен,Центъра на света
В нашия край Шуменския няма дъб и бук като материал за строителство. За да се докарат такива греди трябва да се лепени, ама ще излезе златно за един покрив. Нещо като покрива да му излезе около 5 пъти по-скъпо от самата къща. От друга страна покрива ще стане много тежък.
Ако ползваш лепени чамови греди ще постигнеш отличен резултат като цена и качество. Разбира се важно и да се импрегнира правилно. Вариант с четка и с вакуум.
В Шумен - кв. Дивдядово, а целта е да си ремонтирам покрива - преди 10-ина години го препокривахме и слагахме под керемидите черна хартия и летви, но не пипахме ламперия и улуци - сега са приключили тотално, покрива е провиснал на места... като цяло искам чисто нов покрив , но спрямо офертите и финансовия ресурс ще избирам подходящия компромисен вариант
И при мен е същото. На места е провиснал и през зимата тече в стаите. Покривът ми е на няколко десетки метра от неговия.
Благораря - имах малко нерви покрай майстори напоследък, но сега всичко е наред!. [url="http://pokrivivarna.alle.bg/"][COLOR="#F4F6FB"]ремонт на покриви Варна[/COLOR][/url]
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Май 2022 12:37
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения