Тук е от: 22 Май 2011 19:31 Мнения: 6
soul написа:
БОЖУРА, не ги сравнявам изобщо, просто дадох пример. Шумен още не е дорасъл нито като доходи, нито като манталитет до по-големите градове, за да има нужда от МОЛ.
Какъв манталитет се изисква от даден град,че да се сдобие с MALL ... и как ще е дорасъл,след като хиляди жители на нашия град са в София,Варна и Бургас... да не говорим за тези които са извън Бг. Колкото до доходите,то си е отразено,че нашата област с още няколко са най бедни. Няма как да ходиш да пазаруваш,след като вземаш 300-450 смешни лева. (поне всеки 2-ри ми казва толкова) На мястото на маслобойната щеше да се строи МОЛ,още преди година,но се отказаха хората.
Вие сравнявате Кауфланд и МОЛ.... Моля Ви се ! В кауфланд можеш да си вземеш само 5 кила месо и тва е. Никой няма да ти ходи там заради дрехите или играчките...най-много 100 човека да отидат за това. А в МОЛА там всичко е къде-къде по-добро...нищо че е толкова скъпо нали напрайха Чикен енд Бъргър ...Адски много хора ходят там..и си дават парите, дори и да нямат!
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3190 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Моловете са едни от най-полезните открития на човечеството. Редовно ги ползвам. Като видя мол и все едно виждам безплатна тоалетна. Много пъти съм си зареждал телефоните там. Любими са ми масажните кресла, често съм спал като къпан на тях. Като имам полет от Варна, оставям колата си на безплатния им охраняем и закрит паркинг, и за 2 лева отивам до летището с автобуса. Случвало се е понякога да ми слагат бележка, когато се връщам след 2-3 седмици да я взема, че там не било паркинг, но не им се сърдя. Сега съм пак в един мол и пиша от безплатния им интернет. В Шумен не ми трябва мол, но за гости от други градове и държави може да е от полза!
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3190 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Още една от далаверите ми отиде на кино. От тоя мол явно четат форума, или много хора са почнали да паркират безплатно. Винаги така става, когато светна тълпата за някаква далавера, същата спира да работи след време. Повече никакви далавери няма да споделям. Мълчанието е злато!
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12054 Местоположение: The O.C.
Тоя ред магазини на пети полк построили пещера или бомбоубежище, наречено тоалетна. До долу има само стълби, НО долу има специализирана тоалетна за хора в количка.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?