Няма злоба... поне за момента.Само,че не ми е ясно защо винаги ще се намери някой да се изкаже неподготвен.Как си прави някви предположения голям ли е малък ли е.И незнам кво иска да види и кво не,ама може и да го е виждала вече!Градът е малък все пак
Виж, сладурче!:) Поведението ти е точно такова-предизвикващо точно такава реакция. Казах каквото мисля и ,вярвай, много добре знам защо го мисля:) Не се заяждам, даже се забавлявам и, с риск да отговоря тук и по една друга тема, ще кажа простичко, че в живота ми е имало достатъчно мъже и всички до един са мъжкари!Ако щеш, го разбирай;)
Градът може и да е малък, но аз нямам късмета да живея в него, та не можеш да попаднеш в полезрението ми по никой начин.
Докато умуваш как да ми отговориш, ще пусна нещичко на останалите...ей така, за забавление:)
Бил се събужда вкъщи с ужасен махмурлук. Принуждава се да си отвори очите и първото нещо, което вижда, са два аспирина и чаша с вода на нощната масичка. Той сяда на леглото и забелязва как дрехите му са абсолютно чисти и изгладени. Бил оглежда стаята и вижда, че всичко е подредено и изчистено перфектно, както и всичко останало от къщата. Взимайки двата аспирина, той забелязва бележка на масата, на която пише "Скъпи, закуската е готова, аз излизам да пазарувам по-рано. Обичам те.
След това той отива в кухнята и действително има гореща закуска и сутрешен вестник на масата. Също така, синът му седи там, закусвайки.
Бил пита, "Сине, какво се случи миналата нощ?"
Синът му отговаря, "Ами, ти се прибра в 3 през нощта много пиян, бълнувайки разни небивалици. Повърна в хола, счупи няколко мебели и си бушонира окото във вратата."
Объркан, Бил пита отново, "Обаче защо всичко е подредено и изчистено, и има закуска на масата за мен?" Синът му отговаря, "О това ли? Мама те завлече в спалнята и когато се опита да ти събуе панталоните, ти каза: , "Госпожо, оставете ме намира, женен съм"!"
Последна промяна Battleman на 07 Ное 2011 7:09, променена общо 1 път
... Объркан, Бил пита отново, "Обаче защо всичко е подредено и изчистено, и има закуска на масата за мен?" Синът му отговаря, "О това ли? Мама те завлече в спалнята и когато се опита да ти събуе панталоните, ти каза: , "Госпожо, оставете ме намира, женен съм"!"
Господи! Колко ли трябва да е грозна жената на Бил?!!
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!