Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12054 Местоположение: The O.C.
Един бакшиш копърка. Първо спира уж ще качва хора. Станах и отидох до бордюра, оня взе да тръгва. Измънках нещо по негов адрес и гледам тоя се връща на заден ход. Качи ме, ама не искаше да ме закара до КАТ за левче.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4575 Местоположение: Шумен
Извън темата/подсказка:
Ловец,дане си взел книжка?
И защо те подразни? Затова, че не иска да работи и да се излага с липсата на консумативи в българските болнични заведения ли? Че не иска да гледа мъката на страдащите болни, натъпкани в мръсни мизерни стаи без никакви условия? Не само, че докато си здрав не получаваш уважение и достойно отношение от родината си, ами дори и когато умираш те оставят да умреш като куче. Братовчед ми е лекар и от 20 години е в Германия. Вече има собствена частна практика, дори не се налага вече да работи на държавно там. Ето интервю с него от вестник "Стандарт":
Цитат:
Сънувам България само в кошмарите си "Понякога нощем ме спохожда кошмар - че ме връщат на работа в София. Не, нямам страх от това да се върна в страната. Страх ме е, че могат да ме накарат да работя там. През януари ми се наложи да вляза в българска болница. Във Варна. Баба ми умираше. Беше отделение за хора, получили инсулт. Приличаше на лазарет от Балканската война. Ужасих се. Ясно е, има ситуации, в които медицината нищо повече не може да направи, където и да е по света. Но поне в Германия ти дават възможност достойно да си отидеш от този свят. Докато в България умирането в болница е унижение. Не стига, че си живял унижен, ами и до последния миг те държат така. Ето, това не можах да понеса."
И защо те подразни? Затова, че не иска да работи и да се излага с липсата на консумативи в българските болнични заведения ли? Че не иска да гледа мъката на страдащите болни, натъпкани в мръсни мизерни стаи без никакви условия? Не само, че докато си здрав не получаваш уважение и достойно отношение от родината си, ами дори и когато умираш те оставят да умреш като куче. Братовчед ми е лекар и от 20 години е в Германия. Вече има собствена частна практика, дори не се налага вече да работи на държавно там. Ето интервю с него от вестник "Стандарт":
Цитат:
Сънувам България само в кошмарите си
max, нали не очакваш да се ядосам или подразня?:) Интервюто с братовчеда е отпреди десет години. Би ли го попитал как сънува днес България?:)
Дали ще бъде по-щастлив, докато лекува принудително /след време/ икономически емигранти в новата си родина или двойно по-нещастен за това,ч е не е избрал да лекува за без пари дядо Генчо, комшията, примерно?
п.п В България не е проблем да си направиш частна практика във всеки един момент, ако си лекар- всички кадърни имат такава и работят на по две места- в държавното за престиж, в частното- за пари. И не ми минавай с номера за мизерията, щото това НЕ Е ВЯРНО!
Това някакъв опит за заяждане ли беше? От няколко години си правя зъбите САМО в Германия. Не виждам причини защо трябва да ги правя в България при положение, че за здравноосигурени в Германия като мен ВСИЧКИ пломби са безплатни, а не само ДВЕ годишно, както е в България Един път си направих зъб в България, понеже в Германия искаха да ми го вадят, но аз не дадох, и го направих в България, където му сложиха коронка. В Германия искаха да го вадят и да правят мост. Но аз не се съгласих. И да, интервюто е от преди 10 години, а аз се виждах с него за последно преди ЕДНА година и продължаваше да е щастлив, не само има частна клиника, но и си е купил собствена КЪЩА в богат квартал на Берлин. Преди 10 г. все още работеше в държавна болница. Ожени се чак на 48, и сега има две малки деца. Допреди това си живя живота. От това по-хубав живот, къде Бърби!? Така че колкото по-малко говориш, толкова по-умна изглеждаш, сори за клишето, ама е така
Какво било щастието за дребния погерманчен българин. Ти да видиш:)))))))) max, да ти подскажа: ако по-малко говориш, по-малко самотен и нещастен ще изглеждаш Няма нужда от театър, особено във форума..
Поздрави от отпуската в Италия, заедно с гаджето, където сме в момента, искаш ли пощенска картичка от Виареджо? Видя ли сега колко глупаво изглеждаш, когато се опитваш да се заяждаш
Поздрави от отпуската в Италия, заедно с гаджето, където сме в момента, искаш ли пощенска картичка от Виареджо? Видя ли сега колко глупаво изглеждаш, когато се опитваш да се заяждаш
Аз ли изглеждам глупаво или ти ставаш смешен с демонстрациите си от почивка с...гаджето...в известен гейкурорт?
Няма да ме ядосаш, нито да провокираш завист...а в Италия предпочитам източното крайбрежие, макар, че не струва и наполовина на нашето северно:))
Ми хотелът ни е във Флоренция бе кукло, а най-близкия морски град от там е Виареджо. Или Флоренция с нейния консервативен дух и история също е гей-столица на Европа??? Ние с гаджето от ЖЕНСКИ пол всеки ден сме някъде из Тоскана-било в Пиза, било в Лука, било в Сиена или Сан Джиминяно. Просто днес се случи да сме на море във Виареджо. Нещо си се объркала и пак си ударила на камък. Продължавай да видим какво още ще измислиш, след като и това не хвана декиш. Гей-курортите са в Испания-Ибица, Ситгес и прочее, но аз не съм ходил там.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Окт 2024 10:11
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения