Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12054 Местоположение: The O.C.
Тези двете са от работата, която върша в последно време. Работата е почти идеална - само седя. Шефа излиза по обекти и аз обяснявам това на клиентите му, които идват в обекта да го търсят. "-Обадете му се!-казах аз на една дама. -Как да му се обадя? -Имате ли мобилен телефон? -Имам, разбира се." Другият разговор беше когато шефа си беше в обекта и негов познат го поздрави някак, но това не се понрави на шефа. От това, което разбрах, разговора протече така: "-Мараба, селям, какво е това неаптън?-викаше шефа на неговия познат. -Докато те питам как си и вече станах длъжник.-отвърна познатият."
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Една красива преподавателка заговори един възрастен ( цивилен ) преподавател: -Господин полковник, как сте? -Добре. - отвърна той. -Еееее.
Другото смешно нещо е надеждата на шофьорите, правещи обратен завой, да пресичам бързо. Хората ми дали 35 секунди, за да пресека, а тез нахалници очакват да мина за 5 или 10 секунди. Какви ли не коментари, понякога и клаксони.
Днес ходих за малко до Варна. В нашето купе дойде една дама с руски акцент. Каза, че идва от купе с англичани, които кашляли, при което хората от моето я поправи, че били италианци. Каза, че имало индиец, който е легнал на земята. След малко допълни, че е легнал в коридора
На смъртното си ложе един баща завещал на тримата си сина своите крави. Всяка сутрин синовете пускали кравите да пасат на поляната и отивали в града на работа. Но кравите започнали да измират мистериозно и синовете взели решение през обедните си почивки да наглеждат добитъка. За целта решили да минават през прекия път в гората. Но те не знаели, че в гората живеела една вещица. Минал най-големият брат през гората и насреща му изскача вещицата. А тя, горката, била загоряла като каубойски тиган, и му казала:"Сега ще ме чукаш един час, иначе ще те изям." Правил, каквото правил, но не смогнал, и тя го изяла. Минал вторият брат. Пак изскочила, и пак:"Ще ме ръгаш 2 часа, иначе ще те изям". Праскал, праскал, ама и той не смогнал, и вещицата го изяла. Минал и най-малкият брат. Отново изскочила вещицата-нимфоманка и му рекла:"От теб искам да ме чукаш 3 часа, щото си младичък." Метнал й се младежът и я почнал- един, два, три, четири часа. На осмия час вещицата се примолила:"Спри, моля те, не издържам!", а момъкът й отвърнал:"Е сега ще разбереш от какво умряха кравите."
Тез дни чакам на светофара и по стара моя традиция, отговаряща напълно на съвета на инструктора - "Като вземеш книжка прави каквото искаш", чаках на такова разстояние от светофара, че да виждам брояча, без да се навеждам. Това е горе долу 1-2 МПС преди стоп линията. Понякога някой ме изпреварва и застава в това празно пространство. И въпросния ден гледам в съседната лява лента на предната врата прозореца се смъква и някакъв си изкарва главата и гледа това разстояние, после и мен или колата ми. И като светна зелено не може да ме настигне . Първа до край, няма го. Втора до 50 km/h чак тогава се задава нещо отзад. Реших да не го мъча повече и спокойно превключих на трета, и чак тогава оня профуча край мен. Като се има предвид, че на километража втора ми е разчертана до 70 km/h. Можеше и да не бързам да превключвам на трета.
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2098
Драма приятели се срещат и единя казва. -Не е моя работа но си мисля, че женати си си има любовник. След време пак се срещат отново. - Прав си. Скрих се в гардероба жената звъни по телефона, и след малко идва мъж същински Херкулес. Да видиш какви мускули. А моята като се съблече тлъстини, задник, корем. -А ти какво направи. - През цялото време бях в гардероба и така съм се срамувал за нея.
Стоим си двама с дама на пътя и край нас минава бързаща и леко шумна лека кола. Дамата ме пита дали има право да кара толкова бързо. - Колко бързо? - 60km/h. - Не. - А кой ги контролира? - Сектор "Пътна полиция". - Те къде са. Спят ли? Само през деня ли работят? Тъкмо щях да ѝ отговоря, че нощем се застопоряват и че са незасегнати от реформите относно персонал, спрямо годишния брой регистрирани автомобили, когато в страничното огледало видях засилена патрулка с "пуснати буркани". - Ето ги. Бързат да го догонят.
Приготвихме се да отидем на море... Покрихме клетката на канарчето, изхвърлихме котката на улицата... Таксито дойде, седнахме с жена ми и тогава видях, че когато сме излизали котката е успяла да се шмугне пак вътре. Нямаше пак да я оставим, защото упорито се пробваше да изяде канарчето. Върнах се вкъщи, а жена ми остана в таксито. Не искала бакшишът да разбере, че домът ни остава празен и казала, че със се върнал да си взема довиждане с майка й. Върнах се запъхтян и заобяснявах: - Съжалявам, че закъснях. Беше се скрила под леглото, гадината. Трябваше да я сръчкам с чадъра в задника, за да излезе. После се опита да ми избяга, ама аз я хванах за врата. И я омотах в одеялото, защото мръсницата се опита да ме одраска. Накрая я смъкнах по стълбите и я изхвърлих в задния двор. Да се надяваме, че няма пак да се изсере пред вратата. Тишината в таксито можеше да се пипне...
Неска за първи път виждам някой да си форсира колата на Арената. Седи няква кола на аварийни, на фарове и се форсира от време на време. Форсирах веднъж Таратайчо и оня млъкна, взе да се оглежда
Сетих се за този виц, който може и да съм споделял, но не го открива търсачката: Звъни се. Ошашавеният стопанин на къщата открива пред вратата трима с противогази, гумени плащове и гумени калъфи на обувките. Единият държи огнехвъргачка. От единия противогаз се чува боботене: - Вие ли дадохте кръв за анализ вчера?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Окт 2024 18:56
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения