Знам че снимката е стара.
В неделя бяха поставени нови мрежи около така наречение недостроен мол, но уви днес като минах една мрежа беше паднала. Има дори табели на които пише че има видеонаблюдение и прочие. Въпросната мрежа беше паднала сама което само издава качеството на услугите на фирма Телепол наета от общината да свърши една мръсна работа, но с лошо качество. Иначе в целия комплекс все още може да се влезе през тунела изпокан за подземни тролей. Дори и в кулата може да се влезе, но миризмата вътре на клошари е заразна.
Ето какво ми отговориха от общината за въпросната недостроена постройка
Цитат:
По първоначален проект сградата наистина би следвало да бъде част от някогашния пощенски комплекс. След приватизацията на БТК, сградата представлява материален актив, който е прехвърлен в собственост на частна компания. Доколкото сградата е недовършена, и най-малкото загрозява централната градска част, в изминалите години почти всяка кметска администрация задава писмено въпрос към различните собственици с цел да изясни намеренията им за бъдещето ѝ.
От участието си в различни работни формати знам, че въпросната сграда, както и тази на бъдещия недостроен търговски дом в съседство, са трудни за довършване. Според архитекти, с които съм разговарял, евентуалното им разрушаване изисква и скъпоструващи мероприятия. Преди осем години действително имаше инвеститорски интерес към сградата на Търговския дом, но след подписването на предварителния договор, и заплатения от страна на инвеститора депозит в размер на 100 000 лв., не се достигна до окончателно финализиране на сделката.
Една бърза гледка отгоре