Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2152
(автор на темата)
Едва ли е редно публично да публикувам личния си здравословен статус? Пък и той няма нищо общо с темата. Факта че относителната смъртност на глава от население при нас е една от най високите, а имунизацията ни е най ниска е очевиден фактор за ползата от ваксините. Доверявам се на световната здравна организация, като най компетентният медицински орган, препоръчваща ваксините като най ефективно средство срещу Ковид и съм се ваксинирал. Които смятат че вие с колегата - aruba_man - сте по наясно с проблема, моля нека ви подражават.
Влизам тук след години отсъствие и виждам барбус колко е филмиран. Най-добре си направи абонамент... Трагедията в държавите с висок процент инжектирани е тотална. В Германия всеки ден хвърчат линейки по много пъти в малкото ми градче. Още от миналата есен. Това не е било никога. Масово се разболяват и мрат инжектирани. Все по-трудно става колкото и да са тоталитарни похватите тук, да се прикрива дезастъра. Аз не съм ваксиниран и никога няма да го позволя! Устоях на целия фашистки тормоз, на който бяхме подложени неваксинираните в Германия. Всеки ден да се тестваш, за да ходиш на работа и дори за да се возиш на автобус и влак. Беше ни забранено дори да ходим на фризьор и в магазини. С изключение на супермаркети, аптеки и дрогерии. Скъсаха ми се зимните обувки и нямаше как да си купя нови. Супермаркетите не продават обувки, а в другите магазини беше само с ковид-сертификат. Даже и коледното парти на фирмата беше само за ваксинирани. Ние няколкото неваксинирани хладнокръвно бяхме изключени от участие и не участвахме. Някои лекари и зъболекари не приемаха на лечение неваксинирани. Аз слава богу не се наложи да ходя по това време нито при лекар нито при зъболекар. Казвали са или отиваш в другата стая за инжекция, или си търси друг личен лекар. Това е същото като 1933-45 г! Тоя народ абсолютно нищо не е научил за толкова години. И да НИКОГА не съм се заразявал с ковид, въпреки, че не се пазя. Или по-точно никога не съм имал никакви симптоми. През февруари 2022 реших да си направя тест за антитела от любопитство и се оказа, че имам антитела, без да разбера, че някога съм имал вируса. Нали беше непознат страшен вирус? Имунната система се е разправила с него без да сигнализира с никакви симптоми. Или тези антитела са от коронавируси, които си ги има още преди 2020 г. и не са нищо ново. Положителен тест не съм имал никога. Заразяват се предимно инжектирани, защото имунната им система е съсипана. 90% от колегите ми са инжектирани и трупат болнични като никога преди. Дори при грипна епидемия не е имало толкова много болнични. И само ваксинирани боледуват. Всяка седмица има ваксинирани в болнични. В някои седмици има по 3-4 човека едновременно. Изминалата седмица имахме двама, които бяха болнични за цялата седмица. Сечта е поголовна. Всеки втори влак се отменя поради внезапно заболял персонал. И точно това се обявява като причина. Даже и не го крият вече. В четвъртък мой неваксиниран колега беше на лекар поради профилактичен преглед, попитали са го дали е ваксиниран, той е казал, че не е. Тогава сестрата се е приближила и му е прошепнала "дръж фронта, не се ваксинирай, мор е". А когато аз отказах да си сложа маска във влака /в Германия още са задължителни/ с довода, че получавам задух. Бях изхвърлен със скандал от кондукторката, предаден на полиция и образувано следствие. В момента то тече. После отидох на лекар и му обясних, че получавам задух от тъпите намордници и той ми издаде атест, че съм освободен. Като при това ми каза "Това е безсрамен цинизъм за такова нещо да те глобяват. Германия в момента е фашистка диктатура!" Малцина лекари се осмеляват да издават такива атести, страх ги е от преследване и наказания. Медиите постоянно лъжат и разпространяват пропаганда. Но истината излиза наяве малко по малко и все повече хора се събуждат. Ето докато пиша, поредните сирени на линейка! Толкова народ измря и продължава да измира от инжекциите. Иди да видиш какво е в гробищата тук. Да не се ваксинирам беше най-доброто решение, което съм вземал в последните години и съм благодарен. Има статистики в открит достъп, които са кристално ясни, че се заразяват и умират инжектирани. След години ще пише в историята за тези тъмни времена, в които правителствата целенасочено изпълняваха план, с цел на контрол и редуциране на населението. Който не се хвана на уловката и не се ваксинира - спечели. От омикрон никой не умира, освен ваксинирани.
(автор на темата)
Да в Германия не само линейките но и хеликоптери постоянно обслужват спешно болните. Докато при нас много рядко ще чуеш линеейки и знаеш ли защо? Защото когато се обадиш в спешна помощ най напред те питат на колко си години, и ако си над 60 те не идват въобще. Преди седмица се обаждах защото не можех въобще да се помръдна веднага ми се завиваше свят и направо загубвах съзнание. Когато чуха годините ми препоръчаха да си измеря кръвното и пак да им се обадя, но аз не можех да се помръдна. Затова средната продължителност в Германия е десетина години по висока от нашата. И въпреки това средностатистическата смъртност от Ковид е няколко пъти по ниска от нашата. Еми то болен или здрав ваксиниран или не, трябва да умреш. Ваксинната не те прави безсмъртен като ти дойде времето си отиваш. Тук въпроса е да не си заминеш предсрочно. Но единственият начин за борбата с вирусите е ваксината, за сега световната медицина все още не е измислила по добро решение. Вируса може да предизвика пневмония тя е бактерия и се лекува с антибиотик. Но вируса продължава дейността си докато не бъде унищожен от имунната система. Вируса попаднал в тялото е вандал разрушаваш всичко, докато имунната система не го разпознае и му противодейства. При силна имунна система е открит веднага и унищожен. А слабата докато го усети става твърде късно. Имунизацията запознава имунната система с вируса и при заразяване тя много по бързо го разпознава и унищожава. Ако обаче имунната ти система е слаба дори и предупредена тя не може да се пребори с него и си капут, даже и ваксиниран. Мах много се радвам че си във форма и не си забравил за форума поздравления и успех.
Тук е от: 09 Фев 2007 15:36 Мнения: 2564 Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
България има втората най-висока смъртност от Ковид в света след Перу. От целия свят, в който има близо 200 държави, две трети, от които на хартия са по-неразвити от България. Не може да се обясни само с лошото здравеопазване, повече се обяснява, че е пълно с малоумници, които си мислят, че няма ковид или,че ваксините ги тровят. Естествен подбор се получава, което пък не е чак толкова лошо.
_________________ "Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3165 Местоположение: Ultras No Politica
max, какви влакове и трамваи! Ти за толкова години не можа ли да се оправиш в Германия!? Ние с Loveca_ си караме мерцедесите в Шумен, пък ти още с градския транспорт!
InspectorGadjet, България имаше восока смъртност и преди ковидчето. Управляващите ако наистина мислеха за здравето на тълпата, щяха да забранят храните пълни с боклуци, щяха да им дават пари, да ги лекуват безплатно и т.н. Все едно твоята майка да те тъпче с напитки с аспартам, храни с мононатриев глутамат, като не си внесъл здравната си осигуровка, да отказва да те лекува, пък виждаш ли, щото много мисли за теб - те навива да се боцнеш безплатно. Аз не бих се доверил на такава майка. Аз всъщност съм доволен от ковидчето. Дано пак да има пандемия и глупаците да си стоят в тях.
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Преди седмица се обаждах защото не можех въобще да се помръдна веднага ми се завиваше свят и направо загубвах съзнание.
А каква е причината за тези ти здравословни проблеми? Да не би случайно да са инжекциите? Но не всички ваксинирани отричат здравословните им проблеми да са свързани с инжекциите, да не се окаже, че са се прецакали. Умът им отхвърля възможността оплакванията им да са свързани с ваксините. Когнитивният дисонанс в действие. Много често ще чуеш от ваксинирани, заболели въпреки това от ковид отново и отново. "Беше тежък, но съм сигурен, че ако не бях ваксиниран щеше да е още по-тежко." Няма факти защо точно без ваксина би трябвало да е по-тежко? Или щото по телевизията така ни казаха... Те може да ви кажат и да скочите от осмия етаж. Имам неваксинирани колеги, които караха ковид съвсем леко, а коментарът на една ваксинирана колежка беше ужасен "трябва ваксинираните да го карате много тежко, за да ви дойде ума в главата." Питам си дали ваксините не са им объркали мозъчните дейности. Омикрон не предизвиква пневмонии. Първите мутации наистина бяха по-тежки, от нова година вече никой не развива пневмония и не умира от ковид никой, който няма други тежки болести. Умиращите сега с ковид, ги пишат от ковид.
InspectorGadjet
Цитат:
България има втората най-висока смъртност от Ковид в света след Перу.
Освен лошото здраеопазване българите имат доста лошо здравословно състояние. И няма как да е другояче след като основното им занимание е на маса с чашка и мезенце. Така че слабите и болните предишните мутации на ковид ги отнесоха. Останаха по-здравите. Сега вече ситуацията с ковид през 2022 в България е много по-добра, отколкото в прилежно ваксинираните западноевропейски държави. Отвори си графиката на лидера по ваксинация Португалия, където 95% са надупчени с поне една доза, а 86% са с две дози. Нищо не може да спре растежа на заразените. Починалите им също са повече от българите като се започне от април насам. Не трябваше ли да е обратното? Френският имунолог Кристиян Перон още през декември 2021 г. в предаване по немскоговорящата ТВ Сервус каза, че ваксинираните ще са тези, които масово ще се заразяват и именно тях трябва да пратим в локдаун, защото ще са заразни, докато неваксинираните вече са се срещнали с вируса, изградили са защита и повече не се заразяват, трябва да бъдат пуснати на свобода. Ха кой би си помислил, че палачинката ще се обърне по този начин?! Точно това се случва в момента. В Германия положението е същото като в Португалия, масово заразени ваксинирани. Освен ковид лепят и всякакви други вируси като летни грипове, и херпес зостер. Защото имунната система е объркана. Имам колега на обезболяващи заради херпес зостер след ваксина, лекарят е признал, че ваксината е причина и че имало огромен наплив на болни с това заболяване, какъвто никога преди не е имало. В България поради ниския процент ваксинирани, няма тежка вълна, и умират само по 5-6 човека на ден и всичките със сериозни придружаващи заболявания. В Португалия умират по 40 на ден от месеци насам. При 10 милионна страна, малко по-голяма от България. Колко трябва да ваксинираме в Португалия 100%? Че да спре тази вълна там? Има ли още наивни, които да вярват в тоя фейк? Провалът с тоя изкуствен вирус, паниката създавана около него, и генетичните субстанции, е тотален. Познайте колко от тези примерни германци, които получиха по 2-3 дози и продължиха да се заразяват, ще си шибнат четвърта доза? Негодуванието расте и есента очаквам масови протести. То си ги имаше още миналата зима и ходех на тях, по 40 хиляди имаше по улиците на Хамбург, но медиите мълчаха. Ето от мястото на събитието. Тук се случват неща и то сериозни. Държавата се тресе отвътре колкото и поръчковите мейнстрийм-медии да покриват проблемите, няма да им се удава още дълго. https://youtu.be/Wa93TP493Cc
aruba_man
Цитат:
какви влакове и трамваи! Ти за толкова години не можа ли да се оправиш в Германия!? Ние с Loveca_ си караме мерцедесите в Шумен, пък ти още с градския транспорт!
Парите за тоя мерцедес от продажба на дюнери ли ги изкара? На теб това ли ти е върховния смисъл на живота, компрексарски да минаваш през Шумен с мерцедес? На кого му пука? С тея пари, дето съм ги спечелил тук, мога да живея 10 години без да работя на германските цени. Кажи речи до пенсия. На българските цени ако не се повишават повече, мога да живея 20 години, точно тогава навършвам пенсионна възраст. А ти си работи на дюнерите. На мен книжката ми изтече януари тази година и не съм я подновявал. За какво ми е да карам кола? В Хамбург колата е препятствие. Няма къде да паркираш, има и задръствания. От вкъщи до работа стигам по-бързо с влак и метро отколкото с кола. Но ако и тази зима се опитат да повторят същата дивотия и дискриминация и да искат тест или ваксинационен сертификат, наистина ще си купя кола, няма да им играя по свирката.
(автор на темата)
Косих трева и бях се изпотил, ударих две ледени бири и на сутринта нервната ми система даде на късо. Оправи ме невролога Д-р Василева. Последната ми трета ваксина е преди 6 месеца. Така че няма нищо общо с Ковид-а и ваксините.
Чакай де те не се знаят дългосрочните странични ефекти. Те не се проявяват само веднага след ваксината, но и след месеци и години. Както нарколепсията след ваксината против свински грип е започнала да се проявава едва година след получаването на инжекциите, след което са я спрели. А при всичките поражения и смърт, които тези ваксини причиняват, отдавна трябваше да са спрени.
max написа:
Парите за тоя мерцедес от продажба на дюнери ли ги изкара? На теб това ли ти е върховния смисъл на живота, компрексарски да минаваш през Шумен с мерцедес? На кого му пука? С тея пари, дето съм ги спечелил тук, мога да живея 10 години без да работя на германските цени. Кажи речи до пенсия. На българските цени ако не се повишават повече, мога да живея 20 години, точно тогава навършвам пенсионна възраст. А ти си работи на дюнерите. На мен книжката ми изтече януари тази година и не съм я подновявал. За какво ми е да карам кола? В Хамбург колата е препятствие. Няма къде да паркираш, има и задръствания. От вкъщи до работа стигам по-бързо с влак и метро отколкото с кола. Но ако и тази зима се опитат да повторят същата дивотия и дискриминация и да искат тест или ваксинационен сертификат, наистина ще си купя кола, няма да им играя по свирката.
Както казва моята любов от сайта adamieva - "По-хубаво от това да се возиш в мерцедес е само това да те видят, че се возиш в мерцедес." Споменавал съм в друга тема, че го купих с кученцето - dogecoin. Благодаря на евреите, рептилите и на фамилията Ротшилд за големия скок. Никъде не работя вече, след скока на кученцето. Карам си мерцедеса и се радвам на живота. Аз съм се родил много изморен и съм дошъл на този свят да си почивам. Ти като имаш толкова пари, защо робуваш още на капитализма! Дай ги на мен. Ще ги инвестираме в крипто и в приятелки от сайта adamieva. Само от скока на криптото ще живеем. Заеби това ставане сутрин и пътуване с другите роби до работа и после обратно. Ела да те кача на мерцедеса и да отлитаме във висшата лига!
(автор на темата)
До известна степен двамата сте си подобни. Ползвате изгодите на всичко създадено с колективните усилия с много труд и спазване на общо приети правила, но не искате да ги спазвате. Анархията не може да бъде градивна и няма обществен строй проспериращ по този начин. Успеха на обществото ни е изградена чрез спазване на определени правила продиктувани от научни открития на различни учени в областта си. Никоя държава не може да съществува без закони наредби и правила, който са задължителни за всички . Ако това не ни харесва трябва да отидем на безлюден остров и там можем да правим каквото си искаме и да сме напълно свободни. Всеки обществен строй ограничава човешките свободи.
Никак не съм подобен на него. Сега вече наистина се заразих с ковид, за сефте. Днес още на втория ден съм на крака, само вчера имах температура и главоболие. Безобиден вирус, по-лек от грип. И заради това да се ваксинирам? Никога! Днес отидох до Рамус за ПСР тест. Бях с маска в автобуса и таксито, а също минах и през магазина и там бях единствения с маска. Сега наистина съм заразен и съм длъжен да нося маска. Но не и да ми го натрапват когато съм здрав. А той с това крипто много се лъже. Навсякъде алтернативните медии казват, че криптото ще рухне и изобщо не бива човек да се надържа на него. Така че може да се окаже, че арубата трябва да си продаде мерцедеса в някой хубав ден.
(автор на темата)
max Пожелавам ти бързо оздравяване! Похвално е сериозното ти отношение и грижата за останалите, това е твърде различно от философията на колегата. По всяка вероятност тялото ти вече се е срещало с вируса и по рано без да си разбрал, и имунната ти система веднага го е разпознала.
Благодаря ти Барбус. Предполагах, че съм се срещал, защото през февруари 2022 от любопитство си направих тест за антитела и се оказа, че имам. Малко, но имах 23 единици. Кашлицата още на третия ден затихва вече. Остава единствено разбитостта в крайниците. Много по-леко е от грип, като помня как съм си изкашлял дробовете по цяла нощ при грипове. Аз винаги съм спазвал правилата, но терорът в Германия в последните две години ми дойде много и провокира протестна реакция. Един прост пример: цялата фирма отива да празнува Коледа в един ресторант, но неваксинираните здрави хора нямат право, нямат достъп. Защото такива бяха ограниченията през зимата. Дори да си направиш тест и той да е негативен, пак нямаш право. 1933-45 г. Друго няма да добавя.
Аз съм готов в момента, не само мерцедеса, но и себе си да продам. Само трябва да ми преведат сумата в биткойн портфейла. Благодаря на най-големия рептил - английската кралица, че ме научи да живея на гърба на тълпата! Вие си вярвайте в алтернативните медии, в ковидчето, в господ, в нации, в религии и т.н и т.н... Блажени са вярващите!
(автор на темата)
На фронта каските са задължителни, макар че имат нежелани странични ефекти, както и ръкавиците при работа. Това не означава, че ако си с каска няма да те убият. Но понеже искаме да се разграничим от периода за който споменава мах думата задължително е подменен с желателно. И понеже винаги е имало бунтари като колегите, единственият начин да се приложи са рестрикциите и непопулярни наредби. Дали е правилни или не? Все тая след като световната здравна организация от вирусолози са преценили, че е наложително в интерес на обществото е да се изпълни. Така действат всички общества, след като много хора живеят заедно, мнозинството определя правилата. Това се нарича демокрация. И тя не е съвършена, но за сега не е измислена друга алтернатива. Идеята за комунизма също се оказа неподходяща.